Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας λανσάρει η Google

Λίγο από όλα θέλει να κάνει η Google και δεν σταματά ποτέ να μας το δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο. Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με κωδική ονομασία “Project Fi”. Αρχικά θα μπορούν να το εκμεταλλευτούν μόνο όσοι διαθέτουν Nexus 6 αλλά και συγκεκριμένη κάρτα SIM που θα τους βάλει στο παιχνίδι. Η Google υποστηρίζει πως θέλει να κάνει την επικοινωνία πιο “αεράτη” και τεχνικά και οικονομικά για τους πελάτες της. Τα τηλεφωνικά νούμερα του Project Fi αποθηκεύονται στο cloud πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε και να δέχεστε κλήσεις χωρίς να έχετε την ίδια την τηλεφωνική συσκευή δίπλα σας. Όταν χρησιμοποιείτε πάντως το τηλέφωνό σας αυτό φροντίζει να εναλλάσσεται μεταξύ LTE (από 2 εταιρίες αρχικά: T-Mobile and Sprint με τον κάθε χρήστη να έχει πρόσβαση και στα δύο ταυτόχρονα) και Wi-Fi για να διαθέτετε συνέχεια τη μέγιστη δυνατή λήψη.



Όσον αφορά το οικονομικό της υπόθεσης η Google θέλει να πληρώνετε μόνο για αυτά που πραγματικά χρησιμοποιείτε κάθε μήνα και όχι ένα “στυγνό” πάγιο. Αν λοιπόν “αγοράσετε” συγκεκριμένο όγκο δεδομένων και δεν τα ξοδέψετε εντός του μήνα, η Google σας επιστρέφει το ποσό που αντιστοιχεί στον όγκο δεδομένων που δεν χρησιμοποιήσατε. Αν πάλι ξεπεράσετε το όριο που έχετε “αγοράσει” εκεί θα έρχεται η απαραίτητη επιπλέον χρέωση. Δείτε και το παρακάτω video που θα σας διαφωτίσει λίγο παραπάνω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nasga
    • Μακάρι να έρθει κ από τα μέρη μας η υπηρεσία κάποια στιγμή.. Είναι αρκετά υποσχόμενη κατά τη γνώμη κ ένας επιπλέον ανταγωνιστής στις Cosm/Vod/Wind δεν θα κάνει κακό στους καταναλωτές..
      Βέβαια ενδιαφέρον θα έχει πως/πότε θα υλοποιηθεί, σε ποια δίκτυα θα στηριχτεί κ τι χρεώσεις θα ισχύσουν..
      Οψόμεθα

*