Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα budget-friendly smartphone από τη Samsung

Με το βλέμμα σε πελάτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν πολλά χρήματα και προσανατολίζονται σε budget friendly λύσεις, η Samsung έχει ήδη έτοιμα προς λανσάρισμα δύο νέα smartphones, τα Galaxy J5 και Galaxy J7. Τα δύο μοντέλα θα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και σχεδιαστικά, έχουν την ίδια γραμμή με το Galaxy J1. Οι συσκευές έχουν ήδη λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τον οργανισμό τηλεπικοινωνιών Κίνας και με βάση τα όσα έχουν ως τώρα δει το φώς της δημοσιότητας, το Galaxy J7 είναι το «μεγάλο» μοντέλο, με οθόνη TFT 5.5 ιντσών, ανάλυση 720p και διαστάσεις 152.4x79.2x7.9mm. Το J5 συγκαταλέγεται στη λεγόμενη «μεσαία» κατηγορία, με οθόνη TFT 5 ιντσών, ανάλυση 720p και διαστάσεις142x73x8.5mm.



Σε άλλα χαρακτηριστικά και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν 4G LTE, έχουν 2 κάμερες, μία στα 8 MP και μία 5 MP, 1.5GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Ο επεξεργαστής τους είναι τεχνολογίας octa-core SoCs, με το Galaxy J7 να τρέχει στo 1,4GHz και το J5 στo 1,2GHz. Ακόμα δεν έχει καθοριστεί το αν και πότε οι εν λόγω συσκευές θα έρθουν στη χώρα μας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*