Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εγγύηση on site από τη Lenovo σε όλη την Ελλάδα

Η Lenovo θέλοντας να επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, προσφέρει υπηρεσίες service στο χώρο του πελάτη για τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think που διαθέτουν υποστήριξη On Site (ThinkPad, ThinkPad tablet, ThinkCentre, ThinkStation, ThinkServer και ThinkVision), και στην επαρχία και τα νησιά, καλύπτοντας πλέον όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση που ο πελάτης αναζητά γρήγορη και άμεση επίλυση του προβλήματος, η οποία δε μπορεί να δοθεί μέσω τηλεφώνου, το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί άμεσα στο χώρο του πελάτη χωρίς να χάνει χρόνο.



Καλώντας στο Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think, το μόνο που χρειάζεται είναι να παρέχεται κατάλληλος χώρος εργασίας για την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση του προϊόντος. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πάροχος υπηρεσιών στέλνει το προϊόν στο κέντρο εξυπηρέτησης με δικά του έξοδα και επιστρέφει στον πελάτη το επισκευασμένο προϊόν ή το προϊόν αντικατάστασης εντελώς δωρεάν. Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες επισκευής μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*