Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίθεση της AMD στην Nvidia για την GTX970

Το τελευταίο διάστημα έχουν δημοσιευθεί ποικίλα σχόλια γύρω από την απόδοση της κάρτας γραφικών Nvidia GTX970 και φαίνεται πως η AMD θέλει να επωφεληθεί από τον «ντόρο» που έχει δημιουργηθεί, δημοσιεύοντας ένα αρκετά «καυστικό» διαφημιστικό. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η VRAM των καρτών της σειράς Radeon R9 290 είναι «πραγματική», θέλοντας έτσι να αποδείξει πως (εν αντιθέσει με την Nvidia) προσφέρει πραγματικές επιδόσεις στους fans της.



Από την άλλη πλευρά, ο ManuelG της Nvidia επιβεβαίωσε μέσα από τα GeForce forums ότι η εταιρεία θα διαθέσει έναν νέο driver για την GTX970 που θα βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση της μνήμης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Η απόδοση της GTX 970 για κάποια λίγα παιχνίδια που χρησιμοποιούν πάνω από 3,5GB VRAM (κι αυτά με ubersampling και ultra settings) δεν σώζεται με κανένα driver. Είναι απλά θέμα hardware. http://www.anandtech.com/show/8935/geforce-gtx-970-correcting-the-specs-exploring-memory-allocation

      Όσο για την αρχαία R9 290, πρέπει η AMD να ρίξει αρκετά την τιμή για να είναι ανταγωνιστική με την κάρτα της nVidia.

    • Volga
    • Γενικά ούτε η μια ούτε η άλλη δεν αξίζουν. Και γενικά δεν αξίζει να επενδύεις σε TOP hardware.

*