Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημες τιμές για τα Windows 10 στην Ευρώπη

Στις 29 Ιουλίου ξεκινά η δωρεάν αναβάθμιση των Windows 7/8/8.1 σε Windows 10 και η Microsoft κάνει γνωστές τις τιμές για όσους θέλουν να αγοράσουν το λειτουργικό. Σε ευρωπαϊκό έδαφος τα Windows 10 Home θα κοστίζουν 135 ευρώ (99,99 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ η τιμή για τα Pro δεν είναι ακόμα γνωστή. Αν πάντως ακολουθήσουν κοινή τιμολόγηση με τις ΗΠΑ τότε η αναβάθμιση από Home σε Pro θα κοστίζει περίπου 90 ευρώ. Όλα τα παραπάνω αφορούν στις εκδόσεις για desktop με τις εκδόσεις για φορητές συσκευές να έρχονται αργότερα εντός του έτους. Η Microsoft αποσαφηνίζει πάντως πως οι τιμές δεν είναι τελικές και πως μέχρι την κυκλοφορία μπορεί να υπάρξουν αλλαγές.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Αρα παρομοια τιμολογηση με το παρελθον... Ειχα την ελπιδα οτι θα επεφτε αρκετα, ωστε να μη δισταζει κανεις να κανει την αγορα! Βεβαια ηδη η δωρεαν διαθεση σε κατοχους 7/8.1 αλλα και οι δωρεαν αδειες στους κατασκευαστες υπολογιστων ειναι τεραστια βηματα προς αυτη την κατευθυνση.

    • mistac75
    • Και πάλι όμως η τιμή τουλάχιστον για τα Home είναι πολύ καλή. Μη ξεχνάμε τις τιμές που είχαν τα προηγούμενα λειτουργικά όταν πρωτοβγαίνανε!!!

*