Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη παρουσίαση για τα οικονομικά Nokia 105, Nokia 130

*
Η Nokia προσέθεσε ακόμη δύο κινητά στο roster της, τα Nokia 105 και Nokia 130. To Nokia 105 είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του, με μεγαλύτερη όμως οθόνη στις 1,8 ίντσες και μπαταρία 800mAh, με την εταιρεία να υπόσχεται διάρκεια 15 ωρών σε επίπεδο ομιλίας ή ενός μηνός σε stand by. Επίσης, διαθέτει FM Radio, 2G network, με το μοντέλο single-SIM κοστίζει 14,5 δολάρια και αυτό με dual-SIM να "ανέρχεται" στα 15.



Από την άλλη πλευρά, το Nokia 130 έχει και αυτό 1,8 ιντσών οθόνη και 8MB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης έως και 32GB μέσω microSD. H μπαταρία του συγκεκριμένου μοντέλου είναι στα 1,020mAh, με δυνατότητα εγγραφής video έως και 44,5 ώρες, καθώς και FM Radio. Η τιμή του Nokia 130 έχει οριστεί στα 21,5 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*