Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η τιμή του LG G3 στην Ελλάδα

Οι πληροφορίες για την τιμή διάθεσης του LG G3 στην Ελλάδα που μιλούσαν για 649€ τιμή λιανικής στην έκδοση με τα 32GB επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο διευθυντής πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας της LG Hellas Δημήτρης Βάθης μίλησε στην εκπομπή “Enter” στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και επιβεβαίωσε την πληροφορία, σημειώνοντας πως στη χώρα μας θα έρθουν και οι δύο εκδόσεις της συσκευής σε τιμές 649€ (32GB, 3GB RAM) και 599€ (16GB, 2GB RAM).

Όσον αφορά για τη διάθεσή του στη χώρα μας, ο κ. Βάθης επιβεβαίωσε πως η LG Hellas θα ξεκινήσει τις παραδόσεις στα τέλη Ιουνίου και τα καταστήματα θα αρχίσουν να το εμπορεύονται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Κλείνοντας τη συνέντευξη, το υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής εταιρείας σημείωσε πως μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί στην Ελλάδα 8.000 συσκευές LG G2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    LG Electronics

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    LG Electronics

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    LG Hellas

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • 3nws1th5
    • Ειμαι κατοχος lg g2 και αρχικα ''παρακουσα'' το εξαιρετικο review του site σας και πηρα το nexus 5. Οχι το nexus 5 οτι δεν ειναι καλο αλλα το g2 για μενα ειναι μια κλαση επανω. Η lg το εχει πλουτισει με διαφορα καλουδια οπου ελαχιστα απο αυτα ειναι bloatware, συν την εξαιρετικη του καμερα, συν την εξαιρετικη του μπαταρια οντως αξιζε το 10αρι που του δωσατε. Ανεμενα με μεγαλη προσμονη το g3 αλλα λογω του επεξεργαστη snapdragon 801 (το g2 εχει τον 800, οπου για μενα η διαφορα ειναι σχετικα μικρη και η παραπανω ραμ και η εκπληκτικη οθονη του g3 δεν στεκονται ικανα να γυρουν την πλαστιγγα στην αγορα του) αλλαξα γνωμη και θα περιμενω κι αλλο για να αλλαξω το g2 μου (που να σημειωσω οτι ηταν το android κινητο που με εκανε να απαρνηθω τα iphone), αλλα για τους μη κατοχους g2 μην σκεφτειτε καθολου την αγορα του g3 (εφοσον το αντεχει φυσικα το πορτοφολι σας) και αποκτηστε το. Ετσι κι αλλιως τα 649 ειναι εξαιρετικη τιμη για τα χαρακτηριστικα (software-hardware) που προσφερει, αλλα αν και παλι σαν φαινονται πολλα απλα περιμενετε λιγο να δειτε την τιμη στα σκρουτζομαγαζα. Εν κατακλειδι θα ηθελα να κανω και μια τελευταια παρατηρηση αναφορικα με το lg g2. Το υψηλοβαθμο στελεχος της lg Ελλας (συμφωνα με την τελευταια προταση του ενεστωτος αρθρου) αναφερει οτι οι πωλησεις του ειναι 8000 συσκευες. Με σιγουρια εχω να προσθεσω οτι οι κατοχοι του lg g2 στην ημεδαπη ειναι πολυ περαν του αναφερθεντος νουμερου, αφενος γιατι τα κινητα που πωλουνται στο σκρουτζ ειναι παραλληλης εισαγωγης απο ετερες χωρες και αφαλως δεν προσμετρωνται στον επισημο αριθμο των πωληθεντων εν Ελλαδι συσκευων και αφετερου το μοντελο του g2 που εισηχθη απο την επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ηταν αυτο με αποθηκευτικο χωρο 16 gb, οπου πολλους δεν τους εφτανε (ενεκα ελλειψεως και επεκτασης χωρου με sd card) και στραφηκαν στην λυση ebay κτλ, οπου και αυτες οι συσκευες δεν προσμετρηθησαν στον αριθμο που αναφερει το στελεχος της lg Ελλας.

    • Shepard
    • Ξεκιναει οπως ολες οι high-end και σε 3 μηνες θα εχει την σωστη τιμη για να ορμηξουμε... πραγματικα δεν βλεπω αλλη συσκευη πλεον. Η LG δειχνει να κανει την μεγαλυτερη προσπαθεια ολων και να πουσαρει την τεχνολογια.

    • gamelover
    • εξαιρετικό προιόν-εξαρετική τιμή! πραγματικά η lg έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο g3.Εννοείται μπράβο σε μία εταιρεία η οποία πραγματικά ρίχνει την τιμή σε "λογικά",για τα χαρακτηριστικά της συσκευής,πλαίσια.

    • dimidour
    • Εντάξει η συσκευή είναι καταπληκτική, αλλά ρε παιδιά αυτές οι τιμές στην Ελλάδα είναι πλέον για πολύ λίγους...ένα μηνιάτικο κοστίζουν...

*