Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επισημοποιήθηκε η εξαγορά της Beats από την Apple

Στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια έκλεισε τελικά το deal μεταξύ της Apple και της Beats Electronics, με την εταιρεία του Κουπερτίνο να ανακοινώνει επίσημα την εξαγορά της γνωστής κατασκευάστριας εταιρείας premium ακουστικών. Σύμφωνα με τον CEO της Apple Tim Cook, το εμπορικό σήμα της Beats Audio θα παραμείνει όπως έχει, ενώ οι συνιδρυτές της Jimmy Iovine και Dr. Dre θα συνεχίσουν να εργάζονται για λογαριασμό της Apple.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει ποτέ η αμερικανική εταιρεία, ενώ η συμφωνία αφορά τόσο το streaming software κομμάτι όσο και το hardware της Beats Audio, με τον Cook να σημειώνει ότι ήταν προτιμότερο για την Apple να εξαγοράσει μία υπάρχουσα streaming υπηρεσία παρά να δημιουργήσει εκ νέου την δική της. Υπενθυμίζεται δε ότι η Beats διέθεσε πρόσφατα μία υπηρεσία streaming μουσικής, η οποία αποτελεί «απάντηση» στο iTunes Radio της Apple, το οποίο φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Mikez
    • Αηδιες και ξερασματα :P
      Τα beats ειναι χαλια.....ψαλιδιζουν τον ηχο οταν τα βαζεις δηνατα......και δεν ειναι μονο αυτο, κανουν και 200-300 ευρω :X
      Ας μην μιλησω για την apple

    • Shepard
    • Η εξαγορά έγινε καθαρα για λογους ντιζαιν αλλα και για επεκταση των υπηρεσιων της apple σε Android/WP μεσω της Beats εφαρμογης σε αυτες τις πλατφορμες. Κατι σαν Δουρειος... ;)

*