Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple δεν ασχολείται πια με ανάπτυξη τηλεόρασης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Apple εγκατέλειψε πριν ένα χρόνο και κάτι κάθε προσπάθεια για ανάπτυξης τηλεόρασης. Επρόκειτο να μπει στην αγορά με τηλεόραση 4K με υποστήριξη FaceTime και κάμερες που ακολουθούν το πρόσωπο του ομιλητή. Η προσπάθεια και ο πειραματισμός είχε ξεκινήσει από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας περίπου ενώ μεταξύ των ιδεών ήταν και τηλεόραση με διαφανή οθόνη, στην οποία η εικόνα προβαλλόταν από lasers. Αυτό το φουτουριστικό πλάνο εγκαταλείφθηκε πάντως αφού στην πράξη η τηλεόραση δεν είχε αρκετά καλή απόδοση εικόνας και σημείωνε υψηλή κατανάλωση ρεύματος. Στο τέλος όμως παράτησε και την όλη ιδέα αφού θεώρησε ότι δεν προέκυπτε κάποιο ξεκάθαρο όφελος που μπορούσε να προσφέρει προκειμένου να ξεχωρίσει.



Με αυτά ως δεδομένα είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε νέο, σημαντικά αναβαθμισμένο Apple TV στις αρχές Ιουνίου, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι ακόμη πιο λεπτό, θα φέρει ανανεωμένο λογισμικό αλλά και νέο remote με κάποιου είδους υποστήριξη για αφή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*