Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple επιτίθεται στην Samsung

Με αφορμή την Ημέρα της Γης, η Apple διαφημίζοντας το ενδιαφέρον της εταιρείας για το περιβάλλον δεν έχασε ευκαιρία να «πετάξει» και μερικά υπονοούμενα προς την κορεατική αντίπαλο της. Πιο συγκεκριμένα, ολοσέλιδα έκαναν την εμφάνιση τους σε εφημερίδες σε όλο τον κόσμο με το σλόγκαν "There are some ideas we want every company to copy".



Αν και το μήνυμα "φωτογραφίζει" τις κινήσεις υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος που κάνει η εταιρεία του Κουπερτίνο, έμμεσα αναφέρεται και στη διαμάχη που έχει με την Samsung για παραβίαση δικαιωμάτων και χρήσης πατέντας, κάτι για το οποίο η Apple έχει προσφύγει στα δικαστήρια διεκδικώντας το ποσό των $2.2 δισεκατομμυρίων. Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη, η Samsung ολοκλήρωσε την υπεράσπιση της τη Δευτέρα που μας πέρασε και περνώντας στην επίθεση ζητάει από την Apple το ποσό των $7 εκατομμυρίων για αντίστοιχες παραβάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*