Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ετοιμάζει home-joystick για τα iPhone

Μία πολύ ενδιαφέρουσα φήμη άρχισε να κάνει τον γύρo του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, αφού σύμφωνα με κάποιες εικόνες η Apple φέρεται να δουλεύει πάνω σ’ ένα νέο concept για το home button των iPhone. Πρόκειται για ένα πλήκτρο-joystick που θα ανασηκώνεται από τη θέση του, δίνοντας στον χρήστη νέες δυνατότητες σ’ ό,τι αφορά τον χειρισμό και την περιήγηση. Αν και θα πρέπει να κρατάμε μικρό «καλάθι» σε φήμες-νέα που στηρίζονται σε πατέντες από το US Patent & Trademark Office, η συγκεκριμένη υλοποίηση θα μπορέσει να προσφέρει πολλά πράγματα στον τομέα του mobile gaming.



Η Apple έχει σχολιάσει πάντως στο παρελθόν τα «προβλήματα» των touch screen controls και τα θετικά στοιχεία ενός joystick, οπότε το timing μόνο τυχαίο δεν φαίνεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*