Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cooler Master παρουσίασε τους νέους ανεμιστήρες Silencio FP

Η Cooler Master ανακοίνωσε τη νέα σειρά ανεμιστήρων Silencio FP, η οποία ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της εταιρείας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ροή του αέρα με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου. Η διάρκεια ζωής των νέων Silencio FP μπορεί να φτάσει τις 160.000 ώρες χάρη στο Loop Dynamic Bearing, ενώ, με την τεχνολογία Silent Driver IC, η Cooler Master υπόσχεται λιγότερους κραδασμούς και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος. Επιπλέον, ο οδηγός είναι πιο ακριβής, παρέχοντας ακόμα καλύτερο RPM feedback για καλύτερη διαχείριση του ανεμιστήρα, ενώ η Smart Fan Engine προσφέρει προστασία πολικότητας και χαμηλό starting voltage διευκολύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την σύνδεση.

Η σειρά Cooler Master Silencio FP ξεκινάει με δύο μοντέλα των 120mm. Το μοντέλο Silencio FP120 3PIN έρχεται με ταχύτητα περιστροφής 1200 RPM, με 38 CFM και με επίπεδο θορύβου στα 11dBA, ενώ το μοντέλο Silencio FP120 PWM απευθύνεται στους χρήστες που αναζητούν επιδόσεις αλλά και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου (6.5 έως 14 dBA). Η Silent Edition μπορεί να παράγει μέχρι και 44 CFM στις 1400 στροφές το λεπτό. Τέλος, και τα δύο μοντέλα αναμένεται να διατεθούν στις αρχές του επόμενου μήνα, χωρίς για την ώρα να έχει ανακοινωθεί η τιμή διάθεσης τους.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Raphael
    • Ααααχ πάνε οι εποχές που σηκωνόταν η μάνα σου και ο πατέρας σου μες το βράδυ και σου έλεγαν να κλείσεις το pc γιατί ο ανεμιστήρας κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου..... Αναμνήσεις.... :-D

*