Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η GoPro ανακοίνωσε τρεις νέες κάμερες

Η GoPro αποκάλυψε τρεις νέες κάμερες και συγκεκριμένα δύο εκδόσεις της νέας GoPro HERO4 (Black και Silver), καθώς και τη νέα GoPro HERO. Σε ό,τι αφορά την GoPro HERO, πρόκειται για μία entry-level κάμερα, η οποία έρχεται με τιμή στα 125€ και περιλαμβάνει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 5MP στα 5fps και video 1080p στα 30fps ή 720p/60fps, ενώ υποστηρίζει όλες τις βάσεις και τα αξεσουάρ των υφιστάμενων μοντέλων GoPro. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η νέα -φθηνότερη- πρόταση της εταιρείας δεν διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία, ενώ είναι αδιάβροχη σε βάθος μέχρι 40 μέτρα.

Η GoPro HERO4 Black Edition είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής, αδιάβροχη (σε βάθος 40 μέτρα), ενώ στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 12MP στα 30fps, η δυνατότητα λήψης 4K video στα 30fps, 2.7K στα 50fps (ή 1080p/120fps), η δυνατότητα HiLight Tag, η αυτόματη ρύθμιση των frames και, τέλος, η συνδεσιμότητα WiFi και Bluetooth. Η GoPro HERO4 Black Edition αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή στα 479€.



Όσον αφορά στη GoPro HERO4 Silver Edition (Surf και Music), η οποία θα είναι κατά 100€ φθηνότερη (από την Black Edition), διαθέτει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 12MP στα 30fps, δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 1080p/60fps ή 720p/120fps, ενώ ενσωματώνει επίσης τα χαρακτηριστικά Protune, HiLight Tag, Auto Light Mode, WiFi, Bluetooth και είναι αδιάβροχη. Σημειώνεται, τέλος, πως και οι τρεις συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του επόμενου μήνα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • MichaelV35
    • ευχάριστα νέα επιτέλους και μια οικονομική GoPro, σίγουρα θα τσιμπήσω την GoPro HERO των 125 ευρώ όταν θα έρθει στα ελληνικά καταστήματα!!!

    • stereoteo
    • η gopro ειναι super αλλα πλεον αλλαζει τα μοντελα αρκετα γρηγορα.
      ειχα την 1 μετα πηρα την 2 και πανω που σκεφτομουν την 3 τωρα βγαινει η 4.
      καλο παντως το φθηνο μοντελο για 125ευρω αξιζει!

    • SpyrosFgs
    • Η κάμερα είναι τρελή. Έχω hero3+ και τα σπάει. Κάνω snowboard και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα σκοπό να πάρω και μία δεύτερη και πάνω στην ώρα, βγήκε η hero4. Λόγο χειρουργίου όμως δεν θα την πάρω από τώρα, αλλά πολύ αργότερα. Μπορεί να βγει και hero4+ μέχρι τότε, ή 5!!!

      Στα πολύ θετικά το όνι είναι ίδιο μέγεθος με την hero3+ και όλα τα extra που έχω πάρει (και είναι πολλά) δεν θα πάνε χαμένα...

      Το μόνο αρνητικό κατά την γνώμη μου είναι πως βγάζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, καινούρια κάμερα. Είναι κρίμα γιατί κάθε προϊόν τους είναι πολύ καλό και θέλουμε να το αγοράσουμε

*