Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ανακοίνωσε το Google Home

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα η Google παρουσίασε εχθές και το Google Home. Το αντίπαλο δέος του Amazon Echo διαθέτει δυο μικρόφωνα για να ακούσει κάθε σας εντολή, κοστίζει 129 δολάρια και θα διατεθεί στις 4 Νοεμβρίου. Εννοείται πως υπάρχει υποστήριξη για Google Play Music, YouTube Music και 6μηνη συνδρομή για YouTube Red. Αν βέβαια θέλετε κάτι διαφορετικό υπάρχει και δυνατότητα χρήσης για Spotify, Pandora κ.λπ. Όλα τα παραπάνω θα ακούγονται από τα 3 ηχεία της συσκευής ενώ η επάνω επιφάνειά του Google Home, που μοιάζει με διακοσμητικό δωματίου, είναι touch sensitive και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξετε την ένταση των ηχείων και play-pause. Στο μέλλον η Google υπόσχεται συμβατότητα του Google Home με πολλά smart devices, χρησιμοποιώντας απλά τη φράση “Ok Google” και συνεχίζοντας με την εντολή ή ερώτηση που θέλετε να κάνετε. Για την ώρα μπορείτε, μέσω Chromecast, να παίξετε μουσική σε άλλες συσκευές ή σε πολλά διαφορετικά δωμάτια ταυτόχρονα, να καλέσετε ταξί μέσω Uber κ.λπ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*