Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HP ανακοίνωσε τα Stream mini & Pavilion mini Windows PCs

Η Hewlett Packard παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2015 δύο νέες οικονομικές προτάσεις στην κατηγορία των mini-PCs, τα HP Stream mini και HP Pavilion mini. Το Stream mini έρχεται με τιμή στα 180 δολάρια, ενώ διαθέτει σκληρό δίσκο SSD 32GB, επεξεργαστή Intel Celeron και 2GB RAM. Επιπλέον, οι χρήστες θα αποκτήσουν δωρεάν συνδρομή για δύο χρόνια στην cloud υπηρεσία της Microsoft, το OneDrive, με 200GB αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά στο πιο ακριβό μοντέλο, το HP Pavilion mini, έρχεται με επεξεργαστή Intel Celeron (ή Intel Core i), σκληρό δίσκο 500GB, 4GB μνήμης RAM, ενώ διαθέτει 4 θύρες USB 3.0, καθώς και συνδέσεις HDMI, Display Port και audio output.

Το πλάτος της συσκευής ανέρχεται περίπου στα 145mm και το πάχος της στα 50mm, ενώ ζυγίζει 725 γραμμάρια. Σημειώνεται, τέλος, ότι το Pavilion mini θα κυκλοφορήσει με τιμή στα 320 δολάρια, χωρίς για την ώρα να έχουν επιβεβαιωθεί οι αγορές που θα διατεθούν τα νέα mini-PCs της Hewlett Packard. Αναμένουμε λοιπόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Οι επιδοσεις δεν ειναι και ξεσηκωτικες, αλλα εξυπηρετουν ανετα το σκοπο του στην τιμη που πωλουνται. Για casual χρηση ειναι ιδανικα! Η σειρα stream στα λαπτοπ της HP εθεσε νεα στανταρ φετος στην budget κατηγορια. Μπραβο πραγματικα.

    • Shepard
    • Πολύ καλή η προσπάθεια από την HP. Σχεδιαστικά παραπέμπουν κατευθείαν σε ανταγωνιστικό μοντέλο, αλλά αυτό εδώ είναι πιο καμπυλωτό σαν γυναίκα.

*