Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HTC παρουσίασε το HTC Desire 626G

H HTC ανακοίνωσε άλλη μια νέα συσκευή που θα προστεθεί στην ήδη μεγάλη γκάμα της, το HTC Desire 626G. Πρόκειται για τη συσκευή που ακολουθεί το HTC Desire 620G Dual SIM, μπορεί και αυτό να υποδεχτεί δύο κάρτες SIM και έρχεται με λειτουργικό Android 4.4, HTC Sense, οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.7GHz, HTC BlinkFeed και LCD οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών. Η κύρια κάμερά του (στο πίσω μέρος) έχει αισθητήρα 13MP, ενώ η μπροστινή 5MP. Χάρη, δε, στη χρήση του λογισμικού HTC Eye Experience, προσφέρει άμεσα εφέ και βελτιώσεις σε όλες τις λήψεις σας. Η συσκευή μπορεί ακόμη να καταγράψει video ανάλυσης 1080p, ενώ με το HTC Video Highlights μπορείτε να μετατρέψετε μια σειρά φωτογραφιών σε σύντομα videos.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 8GB, ενώ μπορεί να επεκταθεί έως και κατά 32GB με τη χρήση σχετικής κάρτας μνήμης. Το HTC Desire 626G Dual SIM αναμένεται σε λευκό Birch και μπλε Lagoon χρώματα μέσα στον Μάιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*