Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αλλάζει το Outlook.com

Από σήμερα λειτουργεί η preview έκδοση του νέου Outlook.com, λίγο πριν ενσωματωθεί η υπηρεσία στο Office 365, με τις περισσότερες αλλαγές σε εμφάνιση να είναι διορθωτικές ώστε το ύφος να ταιριάζει με τις αντίστοιχα ανανεωμένες εφαρμογές που ενσωματώνονται στα Windows 10. Οι διορθωτικές αλλαγές και οι βελτιώσεις σε βασικές λειτουργίες υπόσχονται πιο απροβλημάτιστη και, πάνω από όλα, πιο χρήσιμη λειτουργία και χρήση. Το Clutter για παράδειγμα είναι folder που συγκεντρώνει emails που ο χρήστης συνηθίζει να αγνοεί, με τον Inbox να διατηρεί πιο χρήσιμα μηνύματα. Η λειτουργία αυτή εκπαιδεύεται βάσει των επιλογών του χρήστη, οπότε σε βάθος χρόνου η διαλογή βελτιώνεται. Η εταιρεία υπόσχεται και καλύτερο search, με προτάσεις να εμφανίζονται άμεσα για να βοηθήσουν το χρήστη να φτάσει γρηγορότερα σε άτομα με τα οποία επικοινωνεί συχνά.



Επιλογές ονόματι Refiners επιτρέπουν πιο στοχευμένες αναζητήσεις, κάτι που γενικά δεν ήταν στα δυνατά σημεία του Outlook μέχρι σήμερα. Προστίθενται επίσης link preview για διάφορες πηγές όπως ιστοσελίδες και YouTube videos, ενώ επιτρέπεται πλέον και η inline προβολή και προσθήκη εικόνων. Η σημαντικότερη μάλλον εξέλιξη είναι η προσθήκη add-ins από τρίτες εταιρείες όπως Uber και PayPal, ενώ μέσα σε όλα ενσωματώνονται καλύτερα τα Skype και OneDrive, με τις κλήσεις στο πρώτο να είναι πάντα ένα κλικ μακριά και το διαμοιρασμό attachments με OneDrive links να είναι εξίσου εύκολη υπόθεση. Αντίστοιχες βελτιώσεις θα εφαρμοστούν και στο ημερολόγιο του Outlook, προκειμένου να υπάρχει συνέπεια στο interface και την εμπειρία. Δείτε το σύντομο video που ακολουθεί για να πάρετε μια ιδέα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*