Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε το Kinect Adapter για Windows 8

Η Microsoft ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της, ότι το Xbox One Kinect θα είναι συμβατό με Windows 8 PCs μέσω ενός αντάπτορα. Πιο συγκεκριμένα, το Windows SDK 2.0 (όπως θα ονομάζεται η συσκευή) θα συνδέεται με οποιοδήποτε PC ή tablet που «φοράει» λειτουργικό Windows 8 και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 49.99 δολάρια. Με τον αντάπτορα, όλοι οι Kinect v2 sensors (Kinect για Windows v2 και Kinect για το Xbox One) θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Η αμερικανική εταιρεία θα διαθέσει επίσης και το σχετικό λογισμικό (Kinect SDK 2.0), το οποίο οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από εδώ (η εγγραφή είναι προαιρετική). Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ορισμένα Kinect apps έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο Windows Store όπως τα Kinect Evolution, YAKiT και 3D Builder.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RODIFIRE
    • Είναι καλό που γίνεται το ίδιο να το χρησιμοποιείς και για υπολογιστή. Αλλά η τιμή μου φαίνεται λίγο ακριβή.

*