Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ενσωματώνει AI στο Office 365

Δεν είναι μόνο τα bots και οι voice assistants που χρησιμοποιεί η Microsoft για να κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη. Ρίχνει αρκετό βάρος και σε AI με την εταιρία να ανακοινώνει πως το Office 365 διαθέτει πλέον υποστήριξη AI για να διευκολύνει τη δουλειά σας. Θα μπορείτε έτσι για παράδειγμα να στήσετε μια παρουσίαση σε PowerPoint χωρίς να κάνετε όλα τα απαραίτητα βήματα εξ αρχής. Βέβαια χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο feature και για τις δικές της “υποχρεώσεις” ώστε να βοηθήσει τους υπαλλήλους σε call centers να σας εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα και πιο σωστά. Όσον αφορά το Office 365 πολλά εκ των features είναι ήδη διαθέσιμα, αλλά για Excel και PowerPoint θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω για να ενεργοποιηθούν. Μιλάμε πάντα για διάστημα έως το τέλος του έτους.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*