Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft εξαγοράζει τεχνολογία από την N-trig

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε εξαγορά τεχνολογίας/τεχνογνωσίας από την εταιρεία N-trig και συγκεκριμένα ό,τι αφορά στη λειτουργία του Surface Pen, της γραφίδας δηλαδή που χρησιμοποιείται σε tablets της αμερικανικής εταιρείας. Λέγεται ότι η εξασφάλιση αυτής της πνευματικής ιδιοκτησίας από την ισραηλινή N-trig κόστισε περί τα $30 εκατομμύρια, αν τουλάχιστον πιστέψει κανείς την The Wall Street Journal. Η συναλλαγή φημολογούνταν από πέρυσι, οπότε και υπολογιζόταν πως κόστισε $200 εκατομμύρια. Η Microsoft πάντως δεν έχει κάνει τον κόπο να αναφερθεί σε αριθμούς.


Δεν είναι κρυφή η πίστης της Microsoft στο ρόλο της γραφίδας και η κίνηση αυτή απλά υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην ιδέα. Κατά την ίδια παρατηρείται αύξηση στη χρήση Surface Pen χάρη στο Surface Pro 3, ενώ η υποστήριξη λειτουργιών digital ink στον browser Microsoft Edge θα φέρει και άλλες δικαιολογίες για τη χρήση του.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*