Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ετοιμάζει την εφαρμογή Flow για iOS

Η Microsoft ετοιμάζει εφαρμογή ονόματι Flow για iOS, όπως ανακάλυψε χρήστης σε δημόσια διαθέσιμο website, παρότι υποτίθεται ότι η όλη προσπάθεια παραμένει μη ανακοινώσιμη. Σύμφωνα λοιπόν με την περιγραφή της ίδιας της Microsoft, το Flow είναι υπηρεσία που λειτουργεί ως άλλο chat client, χωρίς ανάγκη για subject lines, υπογραφές, χαιρετισμούς κ.λπ. Η εφαρμογή στηρίζεται στην υποδομή του Outlook αλλά προφανώς έχει σκοπό να εστιάσει στην απλή, φυσική και άμεση επικοινωνία, και λιγότερο στις πιο business ευαισθησίες του μεγάλου του αδελφού.



Σημασία έχει πως έγινε η διαρροή βέβαια, οπότε επιπλέον πληροφορίες είναι θέμα χρόνου. Συγκρατήστε όμως την ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ότι η εφαρμογή αναπτύσσεται πρώτα για iOS. Η Microsoft έχει σίγουρα αλλάξει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*