Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Motorola ανακοίνωσε το Motorola One Hyper με pop-up camera και Android 10 (video)

*
Η Motorola αποκάλυψε επίσημα το Motorola One Hyper, το νέο της Android 10 smartphone που θυμίζει κάτι από μια budget έκδοση του OnePlus 7 Pro. Το νέο μοντέλο έχει pop-up selfie camera, η οθόνη του καταλαμβάνει όλη την πρόσοψη και έχει ένα μικρό πλαίσιο γύρω της. Κάτι τέτοιο φέρνει τα δεδομένα του σε μια διαγώνιο 6.5 ιντσών με ανάλυση 2340x1080 pixels και 90% scree-to-body ratio. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία 45W USB-C “hyper charging” που είναι και η ταχύτερη που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphone. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε ένα κλασικό mid-range Android.



Οι καταναλωτές που θα το αγοράσουν θα απολαύσουν: 128GB αποθηκευτικού χώρου, 4GB RAM, επεξεργαστή Snapdragon 675, μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh και 3.5 headphone jack. Όσον αφορά στις πίσω κάμερες, ο βασικός αισθητήρας είναι 64MP, ενώ υποστηρίζονται ακόμη AI-powered Night Mode και shot optimization. Η τιμή του Motorola One Hyper ορίστηκε στα 400 δολάρια και ξεκίνησε ήδη να διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*