Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NVidia παρουσίασε νέα Titan X με 11TFLOPS

Η Nvidia αποκάλυσε μια νέα Titan X (Pascal architecture) που θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου και στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται: 12GB 10Gbps GDDR5X VRAM, 1.42GHz clock speed (με boost στα 1.53GHz), 3584 CUDA Cores, 480GB/s memory bandwidth και θα μπορεί να προσφέρει επιδόσεις 11 TFLOPS. Τυπικά, σκεφτείτε ότι μιλάμε για 3 φορές μεγαλύτερες επιδόσεις από την GeForce 1080, 5 φορές μεγαλύτερες επιδόσεις από την παλαιότερη Titan X και 5 φορές μεγαλύτερες από αυτές που φαίνεται πως θα προσφέρει το Xbox Scorpio. Για την τροφοδοσία της θα απαιτούνται ένα 8πινο και ένα 6πινο PCI-E power connector και από πλευράς εξόδου, η νέα κάρτα θα προσφέρει 3x Display Port, HDMI 2.0b και dual-link DVI.



Η Titan X φαίνεται πανίσχυρη και σίγουρα θα αποτελέσει τον κατάλληλο σύντροφο όποιου θέλει να απολαύσει 4K gaming, θα κοστίζει 1200 δολάρια και θα προσφέρεται και για SLI. Δείτε το πρώτο trailer της στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • TITAN X σε κανένα χρόνο με λίγο κομμένο GP-100 στα 2000 ευρώ (Ελλάδα).

      5x δυνατότερο από τo Scorpio. Ναι, γιατί δεν λέτε 11 φορές δυνατότερο από XO, PS4?

    • diver_gr
    • @480GB/s memory bandwidth και θα μπορεί να προσφέρει επιδόσεις 11 TFLOPS. Τυπικά, σκεφτείτε ότι μιλάμε για 3 φορές μεγαλύτερες επιδόσεις από την GeForce 1080, 5 φορές μεγαλύτερες επιδόσεις από την παλαιότερη Titan X και 5 φορές μεγαλύτερες από αυτές που φαίνεται πως θα προσφέρει το Xbox Scorpio. -


      Τη τελευταία φορά που κοίταξα το Scorpio (ακόμα και σε δικό σας άρθρο) γράφουν παντού και έχει ανακοινωθεί πως έχει 6+ Tflops + 320Gb/S Bandwith.

      Αναρωτιέμαι λοιπόν πως είναι δυνατόν τα 11Tflops με 480GB/s να είναι 11 φορές ισχυρότερα από τα +6 Tflops με 320Gb/s........ ???????Αν δεν είναι κάποιο typo τότε δεν μπορώ να καταλάβω το μαθηματικό υπολογισμό από τον οποίο προκύπτει το 11 χ στην ισχύ?

*