Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Oculus VR εξαγοράζει την Surreal Vision

Σε εξαγορά της αγγλικής Surreal Vision προχώρησε η Oculus VR, προφανώς για να ενσωματώσει την τεχνολογία της τελευταίας στο Oculus Rift, η οποία τεχνολογία επιτρέπει σε συστήματα VR να διαβάζουν τον πραγματικό χώρο και να τον ενσωματώνουν, υποστηρίζοντας και αλληλεπίδραση, στον εικονικό κόσμο που προβάλλεται μέσω του headset. Προφανώς όλα αυτά απαιτούν και κάμερα, η οποία υφίσταται στη νεότερη έκδοση του Oculus Rift, που, ως πρωτότυπο, είναι γνωστή με την ονομασία Crystal Cove. Η Surreal Vision δείχνει από το 2013 την τεχνολογία της και τότε την ονόμαζε SLAM++. Τα ακόλουθα video θα βοηθήσουν στην κατανόηση του συστήματος. Όσο για το Gangnam Style που ακούγεται στο δεύτερο video… θυμηθείτε, μιλάμε για δύο χρόνια πριν.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*