Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ετοιμάζει smartphones με οθόνες που διπλώνουν

Η Samsung αναμένεται να κάνει το επόμενα βήμα στον τομέα των κυρτών οθονών και συγκεκριμένα ετοιμάζεται να λανσάρει συσκευές με οθόνες που θα διπλώνουν πλήρως. Σύμφωνα μάλιστα με τα ξένα Μέσα, η εν λόγω πρόταση θα μπορούσε να υλοποιηθεί αλλά και να λανσαριστεί στην αγορά μέσα στο 2016 από την κορεατική εταιρεία. Τα δημοσιεύματα δεν σταματούν όμως στα foldable smartphones, αλλά το πάνε ένα βήμα παραπέρα και κάνουν λόγο για δηλώσεις στελέχους της LG, το οποίο αναφέρεται στις διάφανες οθόνες, ένα project που έχει τεθεί από την εταιρία ως βασικός στόχος για το προσεχές διάστημα.



Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν τον ερχομό καινοτόμων συσκευών από τις Samsung και LG, δύο εταιρίες που «ψάχνονται» εδώ και αρκετό καιρό προς αυτή την κατεύθυνση με κινητά όπως τα Galaxy Edge και LG Flex.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Ποτε δεν καταλαβα αυτο με τις διαφανες οθονες, ειναι κατι που θελει ο κοσμος; Σε τι θα ηταν χρησιμες;

*