Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε το Xperia Z3+

Η Sony παρουσίασε μια premium προσθήκη στη σειρά Xperia Z3, το Sony Xperia Z3+, το οποίο -εκ πρώτης όψεως- μπορεί να μοιάζει με το υφιστάμενο μοντέλο, ωστόσο έρχεται με αρκετές αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, η νέα πρόταση της εταιρείας διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών (όπως και το Ζ3) με ανάλυση 1080p, κάμερες 5MP (μπροστά) και 20,7MP με ευρυγώνιο φακό G lens 25mm, αισθητήρα Exmor RS και βελτιωμένη λειτουργία Superior Auto, ενώ στο εσωτερικό δεσπόζει ένας οκταπύρηνος Snapdragon 810 (64-bit). Επιπλέον, η συσκευή ενσωματώνει 3GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) και μπαταρία 2.900mAh, με την εταιρεία να υπόσχεται αυτονομία 2 ημερών. Σημειώνεται ότι το Xperia Z3 διαθέτει μπαταρία 3.100mAh.

Το Xperia Z3+ είναι πιο λεπτό (6,9 χιλιοστά) και πιο ελαφρύ (144 γραμμάρια) από το προηγούμενο μοντέλο (7,3 χιλιοστά και 152 γραμμάρια). Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό και την εργονομία, η θύρα micro-USB έχει μετακινηθεί στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ τα μαγνητικά pins φόρτισης βρίσκονται πλέον στο πλαίσιο. Ακόμα το εν λόγω smartphone υποστηρίζει το πρότυπο IP65/68, κάτι που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Στα του software, το νέο Xperia Z έρχεται με το λειτουργικό Android Lollipop. Τέλος, το Sony Xperia Z3+ αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων τον επόμενο μήνα, ενώ θα κυκλοφορήσει σε 5 χρωματικές επιλογές (μαύρο, λευκό, copper και aqua green). Μέχρι να μάθουμε και την τιμή διάθεσης, δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*