Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony φέρνει τη σειρά δίσκων SSD SLW-M

Η Sony μπαίνει δυναμικά στην αγορά των δίσκων SSD, με τη σειρά SLW-M. Η εταιρεία διέθεσε ορισμένα από τα πρώτα μοντέλα της στην ιαπωνική αγορά, και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να επεκταθεί και στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη. Όπως αναφέρεται από διάφορα Μέσα του εξωτερικού, οι νέοι SSDs -των 2.5 ιντσών- διαθέτουν SATA 6 Gb/s interface, και έρχονται σε χωρητικότητες 240 GB (SLW-MG2) και 480 GB (SLW-MG4).



Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι και τα δύο μοντέλα βασίζονται στο A19 TLC NAND flash της Toshiba, ενώ προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 560MB/s και 530ΜΒ/s αντίστοιχα. Επιπλέον, οι νέες προτάσεις της Sony έρχονται μαζί με το Acronis True Image 2015 HD και το Sony SSD Toolbox utility. Μένει μονάχα να μάθουμε ημερομηνία και τιμή διάθεσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*