Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η VAIO αποκάλυψε το πρώτο της Windows 10 smartphone

Η VAIO Corporation αποκάλυψε ένα νέο Windows 10 smartphone, το οποίο έρχεται με την ονομασία VAIO Phone Biz. Αυτό δεν είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας, μιας και τον Μάρτιο του 2015 είδαμε να κυκλοφορούν μια σειρά από συσκευές Android που δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν, ωστόσο το VAIO Phone Biz ίσως καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα. Το νέο smartphone έρχεται με οθόνη Full HD 5.5 ιντσών, ενώ διαθέτει καμπυλωτό μεταλλικό (από αλουμίνιο) σώμα, δίνοντας έτσι μια πιο premium αίσθηση σε σχέση με το πολυκαρβονικό υλικό που χρησιμοποιεί η Microsoft για τα flagship smartphone της Lumia 950 και Lumia 950 XL.

Στο εσωτερικό συναντάμε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617, 3GB μνήμης RAM, 16 GB εσωτερική μνήμη, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, πίσω κάμερα 13MP, ενώ τις selfies αναλαμβάνει η μπροστά κάμερα ανάλυσης 5MP. Το VAIO Phone Biz δεν διαθέτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να «κοντράρουν» τα νέα Lumia, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε επίπεδο απόδοσης. Αναμένουμε επιβεβαίωση για ημερομηνία και τιμή διάθεσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*