Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Vektor Watch υπόσχεται αυτονομία 30 ημερών σε smartwatch

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές των smartwatch επικεντρώνονται στην ανεύρεση νέων καινοτομιών σε ό,τι αφορά το software αλλά και το design των έξυπνων ρολογιών, αλλά καμία τους δεν έχει ακόμη καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της μπαταρίας. Η αυτονομία των Android Wear και του ερχόμενου Apple Watch κινείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, αφού τα περισσότερα smartwatch ξεπερνούν με το ζόρι τις 24 ώρες αυτονομίας, διάρκεια που κρίνεται μάλλον ως απογοητευτική για ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών. Η Vector Watch θέλει να βάλει τέλος σε αυτόν τον προβληματισμό και στην φετινή έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων στην Ελβετία (Baselworld), η εταιρία παρουσίασε νέα μοντέλα από smartwatch, τα οποία θα έχουν αυτονομία 30 ημερών. Η Vector Watch αναφέρθηκε με συγκεκριμένα ονόματα στα νέα της μοντέλα, τα Meridian ($199) και Luna ($349), και παρότι δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες γύρω από το βασικό τους λειτουργικό σύστημα, οι εν λόγω συσκευές θα είναι συμβατές με Android, iOS και Windows Phones, ακολουθώντας ουσιαστικά έναν παρόμοιο τρόπο με τα Pebble. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε κάποιες εικόνες των έξυπνων ρολογιών που στοχεύουν σε αυτή την ομολογούμενως εντυπωσιακή διάρκεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*