Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi επιβεβαίωσε την παρουσία των Xiaomi Mi 11 Pro και Xiaomi Mi 11 Ultra στο επερχόμενο event της

*
Η Xiaomi έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές ώρες το “Mega Launch” event της και πλέον ξέρουμε ξεκάθαρα πως εκεί θα δούμε τα Xiaomi Mi 11 Pro και Xiaomi Mi 11 Ultra. Οι δύο συσκευές αναφέρονται ξεκάθαρα στην νέα αφίσα της εκδήλωσης, ενώ δεν υπάρχει καμία νύξη για το Xiaomi Mi 11 Lite. Η ανάρτηση έγινε στην πλατφόρμα Weibo και εκεί η εταιρεία σημείωσε ακόμη πως οι δύο συσκευές θα έρθουν να διεκδικήσουν τον τίτλο των καλύτερων Android smartphones και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο να ανέβουν επίπεδο. Και για τις δύο συσκευές αναμένεται να δούμε τον αισθητήρα 50MP Samsung ISOCELL Bright GN2 με multidirectional εστίαση και μια μικρή οθόνη στο πίσω μέρος για καλύτερο υλικό στις selfies ή πλατφόρμες social media όπως το TikTok. Το event είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*