Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ηλεκτρονικές συναλλαγές στο Facebook

Σε μια προσπάθεια επέκτασης των υπηρεσιών του το Facebook είναι έτοιμο να δραστηριοποιηθεί και στον τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σύμφωνα με τους Financial Times πρόκειται να λανσάρει σε λίγες εβδομάδες στην Ιρλανδία μια υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες την αποθήκευση χρημάτων υπό τη μορφή μονάδων που θα ορίσει το Facebook και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και σε ολη την Ευρώπη, μέσω μιας διαδικασίας γνωστής και ως “passporting”.



To Facebook φέρεται επίσης να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο και ειδικά στον τομέα της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Αυτές είναι οι εξής: TransferWise, Moni Technologies και Azimo. Αν λοιπόν επιβεβαιωθεί το παραπάνω δημοσίευμα, η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να αυξήσει τη δημοτικότητα της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και σε αγορές που έως τώρα δεν έχει δραστηριοποιηθεί. Στην Ινδία πάντως πρόσφατα ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*