Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το MS Office app για συσκευές Android

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της δοκιμαστικής φάσης, η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει τη διανομή του επίσημου Office app για συσκευές Android. Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι τέτοιων συσκευών μπορούν να κατεβάσουν τις τελευταίες εκδόσεις των Word, Excel και PowerPoint που είναι touch-optimized, προσφέροντα εμπειρίες αντίστοιχες με αυτές των Android tablets. Επιπλέον όσοι είχαν εγγραφεί για την preview έκδοση θα μπορέσουν αυτόματα να κατεβάσουν το νέο app. Όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, τα νέα apps είναι βελτιστοποιημένα για μικρότερες οθόνες, με layouts και touch optimization για χρήση με ένα χέρι.



Παράλληλα, για τους νέους χρήστες, υπάρχουν όλοι οι απαραίτητοι οδηγοί εκμάθησης που θα τους βοηθήσουν να γίνουν άμεσα παραγωγικοί. Σιγά σιγά λοιπόν, η Microsoft εμπλουτίζει τον στόλο των mobile apps της. Έτσι λοιπόν κατόπιν της απόκτησης των Sunrise, Accompli, Wundelist, η αμερικανική εταιρεία έχει βάλει πλώρη να αποκτήσει τα ηνία το χώρο των φορητών συσκευών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Ελπίζω το app αυτό να είναι όντως λειτουργικό. Αναρωτιέμαι πώς θα τρέχει το Excel σε low-spec Android συσκευές που δεν έχουν αρκετή ιπποδύναμη σε CPU. Και ακόμα περισσότερο, πώς θα φτιάξει κανείς μια Powerpoint παρουσίαση της προκοπής σε μια μικρή οθονούλα με την αφή. Γιατί κακά τα ψέμματα, οι περισσότερες συσκευές Android παγκοσμίως δεν είναι τα θηρία Galaxy S/Note, Xperia Z, HTC One, Nexus, LG G3, κλπ, αλλά low/mid-range συσκευές με οθόνες 3,5".

*