Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το live webcast του Windows 10 event

Η Microsoft ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού μπορούν οι χρήστες να παρακολουθήσουν το live webcast του επερχόμενου Windows 10 media briefing, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Redmond. Σύμφωνα λοιπόν με την αμερικανική εταιρεία, το webcast θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου (στις 19:00) μέσω της ιστοσελίδας www.microsoft.com, ενώ, μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα είναι διαθέσιμη -στον ίδιο σύνδεσμο- η on-demand έκδοση του live stream.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επερχόμενο event θα αποκαλυφθούν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τι σχεδιάζει η εταιρεία για τα Windows 10, ενώ σημαντικοί developers από το Operating Systems Group, όπως ο Terry Myerson, ο Joe Belfiore και ο επικεφαλής του τμήματος Xbox Phil Spencer, αναμένεται να μιλήσουν για την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*