Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζί με τα Windows 10 η διάθεση του DirectX 12

Όπως επιβεβαίωσε η Microsoft, το DirectX 12 θα διατεθεί παράλληλα με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης των Windows 10. Υπενθυμίζεται ότι το νέο λειτουργικό της εταιρείας αναμένεται εντός του 2015. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η πρώιμη έκδοση του DirectX 12 ενσωματώνεται ήδη στην “technical build” των Windows 10, που προορίζεται για τους προγραμματιστές.



Προς το παρόν, μόνο η τελευταία έκδοση της Unreal Engine 4 υποστηρίζει το API, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το DirectX 12 θα ενσωματωθεί και σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Shepard
    • Εχει να γινει χαμος από του χρονου.

      Εδώ να πουμε ότι σε μια συνεντευξη του Chief της ομαδος, η MS συνεργαζεται με ολες τις εταιριες και κυριως με τις 4 "μεγαλες μηχανες γραφικων" ώστε όταν βγει το DX12, να δειξουν δοντια.

      Η Nvidia εχει ηδη πει ότι οι καρτες του χρονου θα κανουν αλμα και θα δουμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα :)

    • RODIFIRE
    • περιμένω να δω τι άλματα θα έχει γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει τίποτα τρελό και εδώ και σχεδόν 5χρονια + περιμένω κάτι που να πλησιάζει το αληθινό :P άντε να δούμε :)

*