Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων το Sony Xperia Z5

Συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς οι διαρροές για το επόμενο smartphone της Sony, το Xperia Ζ5. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, θα πρέπει να αναμένουμε τρία διαφορετικά μοντέλα: το Xperia Ζ5, το οποίο έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών, με ανάλυση 1080p, το Xperia Ζ5 Compact που θα φέρει οθόνη 4.6 ιντσών, ανάλυσης 720p και το Xperia Ζ5 Premium (ή Xperia Ζ5 Plus), το οποίο αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών, με ανάλυση Ultra-HD 4K. Άλλες φήμες κάνουν λόγο για κάμερα 23MP, ενώ δίπλα από το πλήκτρο ενεργοποίησης θα βρίσκεται αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.



Τέλος, η επίσημη αποκάλυψη των νέων Xperia smartphones αναμένεται κατά τη διάρκεια της IFA 2015 στις 2 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Xperia Blog.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*