Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μοναδική εμπειρία θέασης στο νέο κυρτό monitor της Samsung

Η διαδικασία πολύωρης χρήσης ενός monitor μπορεί να είναι επίπονη, αν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι, η Samsung κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο που προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ταυτόχρονα εξασφαλίζει την άνετη θέαση. Το monitor αυτό έχει διαγώνιο 27 ιντσών και μπορεί να αποδώσει υψηλής ποιότητας εικόνα έως και ανάλυσης 1080p (Full HD). Χάρη στον μοναδικό, κυρτό σχεδιασμό του, το περιεχόμενο που προβάλλει δείχνει πιο ζωντανό και άνετο στην παρακολούθηση από ποτέ, ενώ και μια σειρά από εξελιγμένα χαρακτηριστικά κάνουν τη χρήση του σχεδόν απαραίτητη για κάθε απαιτητικό χρήστη!



Η κυρτότητα της οθόνης δίνει στην εικόνα το μεγαλύτερο βάθος, ενώ προσφέρει και μεγαλύτερο πεδίο θέασης με μια τρισδιάστατη αίσθηση, η οποία γίνεται ακόμη πιο έντονη κατά τη διάρκεια των video games. Χάρη στη δυνατότητα κάθετης ευθυγράμμισης του πάνελ, ο χρήστης έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παρακολούθησης από οποιαδήποτε θέση, ενώ μειώνεται και έντονα η παραμόρφωση της εικόνας. Όσον αφορά στα χρώματα, η τεχνολογία Mega Dynamic Contrast Ratio προσφέρει μεγάλη αναλογία αντίθεσης (3000:1), αλλά και φωτεινότητα στα 350cd/m2. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βαθύ μαύρο, έντονο λευκό και όσο το δυνατόν πιο «ζωντανά» χρώματα.



Δύο ενσωματωμένα ηχεία 5 watt προσφέρουν υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο, αλλά και ειδικό game mode που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου για να αποδίδονται καλύτερα τα εφέ κατά τη διάρκεια της δράσης. Ταυτόχρονα, το game mode αναλαμβάνει να διορθώσει διάφορα θολά σημεία της οθόνης, αλλά και βελτιώνει την απόδοση των χρωμάτων και τα επίπεδα της αντίθεσης, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε video game. Τέλος, ο λιτός σχεδιασμός το κάνει ιδανικό για τοποθέτηση σε κάθε επιφάνεια, είτε στο γραφείο, είτε στο σαλόνι, χρησιμοποιώντας είτε τα ειδικά στηρίγματα, είτε τη βάση του.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*