Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ασύρματα ακουστικά της Sony

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά ψηφιακού ήχου surround MDR-HW700DS. Η νέα πρόταση της εταιρείας είναι από τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στον κόσμο με ψηφιακό ήχο 9.1 καναλιών. Η αποκλειστική τεχνολογία Virtualphones Technology (VPT) της Sony αναπαράγει το soundstage των πολυκάναλων ηχείων για να δημιουργήσει έναν ακουστικό χώρο με ραφιναρισμένο και HD ήχο surround που υποστηρίζεται μέσω σύνδεσης HDMI.

Εκτός από το ηχείο surround 5.1 καναλιών, διαθέτει πίσω ηχεία surround (2 καναλιών) και ηχεία front-high (2 καναλιών) για ήχο surround 9.1 καναλιών. Η σύνδεση διπλής μπάντας 2,4GHz και 5GHz επιτρέπει την ομαλή ασύρματη μετάδοση, ενώ χαρίζει ελευθερία κινήσεων στον χρήστη. Επιπρόσθετα, τα νέα ακουστικά ενσωματώνουν βελτιωμένες λειτουργίες εφέ Cinema, Game και Voice. Τα ασύρματα ακουστικά έρχονται επίσης με μονάδες οδήγησης 50 χλστ. (MDR-HW700DS) και 40 χλστ. (για τα MDR-HW300K και MDR-RF811RK), με μπαταρία που διαρκεί μέχρι 12 ώρες (28 ώρες για τα MDR-RF811RK), με γρήγορη επαναφόρτιση και με ιδιαίτερο σχεδιασμό.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο MDR-HW700DS, το περιεχόμενο βίντεο 4K μπορεί να διέρχεται με την αρχική του ποιότητα μέσα από μια τηλεόραση 4K ή έναν βιντεοπροβολέα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*