Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή για το Huawei Nexus 6P

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Google event, στο οποίο θα αποκαλυφθεί και επίσημα το Android 6.0 Marshmallow, μαζί με τα νέα Nexus smartphones, διέρρευσε υλικό που υποτίθεται ότι προορίζεται για την επίσημη ανακοίνωση του Huawei Nexus 6P. Σύμφωνα με τις παρακάτω εικόνες, το Nexus 6P έρχεται με μεταλλικό σασί, οθόνη 5.7 ιντσών (1440×2560 pixels) με Gorilla Glass 4, επεξεργαστή Snapdragon 810 (v2.1), Adreno 430 GPU, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, USB Type-C για πιο γρήγορη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, μπαταρία 3450mAh, ενώ θα έχει βάρος 178 γραμμάρια.


Ακόμη, η Google υπόσχεται γρήγορη κάμερα (μέσω του Google Camera app), με καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Περισσότερα θα μάθουμε στις 29 Σεπτεμβρίου, όπου και αναμένεται η επίσημη αποκάλυψη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*