Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ειδησεογραφική εφαρμογή ετοιμάζει η Facebook

Η Facebook ετοιμάζει μια ακόμη εφαρμογή, ταγμένη αυτή τη φορά στην ενημέρωση σας και την αποστολή ειδήσεων με ειδοποιήσεις στο smartphone που χρησιμοποιείτε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για την ίδια την εφαρμογή, πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως θα ζητά από τους χρήστες να επιλέξουν θέματα ή “σταθμούς” ώστε να εμφανίζονται οι σχετικές ειδοποιήσεις. Όταν λοιπόν συμβαίνει κάτι σημαντικό, η υπηρεσία μπορεί να στέλνει ειδοποίηση με έκταση έως και 100 χαρακτήρων. Φυσικά και η ειδοποίηση θα περιλαμβάνει σύνδεσμο προς την πηγή. Οι διαθέσιμες πηγές βέβαια θα είναι επιλεγμένες, δεν θα μπορεί να περιλαμβάνεται όποιο μέσο θέλει δηλαδή.



Κάτι παρόμοιο επιχειρεί η Apple με το News app στο iOS 9, αλλά και η Twitter με το Project Lightning. Ο επόμενος δικτυακός πόλεμος στρέφεται προς την ενημέρωση λοιπόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*