Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα κυρτή οθόνη 34 ιντσών από την LG

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της CES 2015, η LG αποκάλυψε μία νέα Ultra Wide κυρτή οθόνη 34 ιντσών, η οποία απευθύνεται κυρίως στους ενθουσιώδεις gamers. Η νέα πρόταση της κορεατικής εταιρείας διαθέτει λειτουργία Black Stabilizer, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία FreeSync της AMD, η οποία εξαλείφει το φαινόμενο tearing που προκύπτει στην εικόνα όταν η οθόνη και η κάρτα γραφικών δεν συγχρονίζονται. Ακόμη, με την αναλογία διαστάσεων 21:9 οι παίκτες θα έχουν το πλεονέκτημα σε multiplayer παιχνίδια -όπως το Battlefield 4- καθώς εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες στην οθόνη σε σχέση με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι διαθέτουν οθόνες με αναλογία διαστάσεων 16:9.


Σύμφωνα με την LG, η νέα κυρτή Ultra Wide οθόνη διαθέτει απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια χάρη στο IPS panel, με γωνίες θέασης 178 μοιρών και πάνω από 99% κάλυψη του χρωματικού φάσματος sRGB, ενώ το κυρτό της σχήμα διευκολύνει την εγκατάσταση έως και τεσσάρων monitors σε ορθογώνια διάταξη. Επιπλέον, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και μία επίπεδη εκδοχή της εν λόγω οθόνης (UM67), όπου θα διαθέτει τις ίδιες τεχνολογίες. Σημειώνεται, τέλος, ότι στην επερχόμενη CES 2015 -που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας την επόμενη εβδομάδα- θα μάθουμε περισσότερα για την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης των νέων Ultra Wide monitors της LG.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*