Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα οθόνη Philips UltraClear 4K UHD

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσίασε νέα οθόνη ανάλυσης 4K UHD. Στις 23.8 ίντσες, η 241P6VPJKEB συμπληρώνει τη σειρά UltraClear 4K UHD με ένα νέο, μικρότερο μοντέλο. Το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας διαθέτει την ίδια απόδοση με τα μεγαλύτερα «αδέρφια» του, με ανάλυση UltraClear 4K UHD, 1,074 δισεκατομμύρια χρώματα, 99% του χρωματικού προτύπου SRGB, καθώς και ενσωματωμένη web κάμερα και μικρόφωνο. Διαθέτει επίσης βάση με ρύθμιση ύψους 130 χιλ., περιστροφή -175/+175 μοίρες και κλίση 5/20 μοίρες.

Η νέα οθόνη υποστηρίζει το MultiView, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν και να παρακολουθήσουν εικόνες από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα - ηλεκτρονικό υπολογιστή και τηλεόραση, για παράδειγμα. Με ενσωματωμένη την τεχνολογία MHL, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο από smartphones ή άλλες συσκευές στη μεγάλη οθόνη, ή να χρησιμοποιήσουν την USB 3.0 υποδοχή για να συνδέσουν συσκευές και να τις επαναφορτίσουν με ταχύτητα. Η νέα οθόνη Philips 241P6VPJKEB/00, είναι διαθέσιμη με τιμή στα €549.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*