Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα προϊόντα ασύρματης δικτύωσης από την TP-LINK

Ο γνωστός πάροχος δικτυακών προϊόντων για οικιακή χρήση και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η TP-LINK, ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά ενός ευρύτατου φάσματος προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ευρυζωνικής πρόσβασης, ασύρματης συνδεσιμότητας, δικτύωσης και άλλων ειδικότερων λύσεων στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας ανήκουν τα νεότερα μοντέλα TP-LINK Archer D9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router και TP-LINK TL-WA860RE 300Mbps WiFi Range Extender με AC Passthrough. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας, βασισμένα στην τεχνολογία 802.11ac gigabit Wi-Fi, οι νέες προτάσεις αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για ταχύτατη, ευέλικτη και απλή στη χρήση, δικτύωση, τόσο για το οικιακό περιβάλλον όσο και για τα περιβάλλοντα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο των νέων προϊόντων της TP-Link στο επίσημο website της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*