Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα χαρακτηριστικά στο MS Office 2016 preview

Η δοκιμαστική έκδοση του Office 2016 για Windows έρχεται με μια σειρά από προσθήκες και βελτιώσεις τόσο σε ό,τι αφορά στο περιβάλλον χρήσης όσο και στις ρυθμίσεις ασφαλείας και διαμοιρασμού των αρχείων μέσω του workgroup. Οι συνδρομητές του Office 365 μπορούν να κατεβάσουν το Office 2016 preview από τη σχετική σελίδα υποστήριξης, ενώ σημειώνεται ότι για όσο διάστημα είναι εγκατεστημένη έκδοση preview του νέου Office δεν θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Office 2013. Η σημαντικότερη προσθήκη στη νέα έκδοση του MS Office είναι η ομαδική εργασία σε πραγματικό χρόνο. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι αρχικά διαθέσιμη για Word και θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επεξεργάζεται ένα έγγραφο από τον προσωπικό του υπολογιστή, ενώ ένας συνεργάτης θα έχει πρόσβαση στο ίδιο έγγραφο μέσω της online version του Word. Στο κοινόχρηστο αρχείο, οι όποιες παρεμβάσεις θα εμφανίζονται σε ειδικό πλαίσιο δίπλα από την παράγραφο που γίνεται η επεξεργασία, ενώ μετά την αποθήκευση του αρχείου οι αλλαγές θα επισημαίνονται με πράσινο χρώμα.



Όσον αφορά στο περιβάλλον χρήσης, την εμφάνιση του κάνει το πλαίσιο διαλόγου "Tell Me" στο μενού εφαρμογών Word, Excel και PowerPoint, το οποίο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσουν με εύκολο τρόπο την εφαρμογή που επιθυμούν. Σημειώνεται, τέλος, ότι το Office 2016 δεν θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Windows 10 στο τέλος του μήνα, ωστόσο η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η επόμενη έκδοση της σουίτας θα είναι διαθέσιμη εντός του έτους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*