Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα χρώματα και σημαντικά upgrades για τη σειρά iPod

Η Apple ανακοίνωσε σημαντικές αναβαθμίσεις και νέες χρωματικές επιλογές για τη σειρά iPod. Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στα iPod nano και iPod shuffle, το μόνο που αλλάζει είναι η διάθεση τους σε περισσότερες χρωματικές επιλογές (σκούρο μπλε, ζεστό ροζ, και χρυσό), ενώ το iPod touch έχει δεχτεί πολλές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του για καλύτερη απόδοση και gaming, όπως είναι η ενσωμάτωση Α8 chip που συνοδεύεται από τον M8 motion coprocessor (ο οποίος θα διαχειρίζεται αποκλειστικά τους αισθητήρες της συσκευής) και κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος της συσκευής.



Η τιμή του νέου iPod touch ξεκινάει από τα 199 δολάρια για το μοντέλο των 16GB και φτάνει έως τα $399 (για το μοντέλο των 128GB). Μπορεί η σειρά iPod να μην αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την Apple, μιας και δεν είχαμε δει αναβάθμιση για σχεδόν τρία χρόνια. Με τις τωρινές αλλαγές όμως, δίνεται μια καλή ευκαιρία στους καταναλωτές που σκέφτονται την αγορά ενός iPod.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*