Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες UHD οθόνες από την Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά UHD οθονών UE590 (23,5 και 28 ίντσες) που υποστηρίζουν την τεχνολογία AMD FreeSync, η οποία συγχρονίζει το refresh rate της οθόνης με το frame rate της κάρτας γραφικών AMD του χρήστη. Το μοντέλο των 28 ιντσών διαθέτει χρόνο απόκρισης ένα millisecond, ενώ με το refresh rate των 60 Hz δημιουργεί μια βελτιωμένη και ομαλότερη εμπειρία θέασης, σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία. H νέα σειρά έρχεται με ενσωματωμένες θύρες DisplayPort (DP 2.1) και δύο θύρες HDMI, HDMI 2.0 και HDMI 1.4a (4K στα 30Hz). Το HDMI 2.0 και το DP 2.1 υποστηρίζουν ανάλυση 4Κ στα 60Hz, η οποία είναι δύο φορές μεγαλύτερη από τη μέγιστη ανάλυση που μπορεί να προσφέρει το HDMI 1.4a (4Κ στα 30Hz). Η λειτουργία Picture-by-Picture (PBP) εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενο μπορεί να προβάλλεται από 2 διαφορετικές πηγές διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας. Αντίστοιχα, ένα ποσοστό που φτάνει μέχρι και το 25% της οθόνης μπορεί να ανατοποθετείται και να αυξομειώνεται σε μέγεθος, σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Picture-in-Picture 2.0 (PiP).



Όσον αφορά στην εργονομία που προσφέρουν οι νέες οθόνες, υποστηρίζουν βάσεις τοίχου (πρότυπο VESA), ενώ με τις λειτουργίες eye-saver και flicker-free δεν καταπονούνται τα μάτια των θεατών. Επιπλέον, η λειτουργία Eco-Saving Plus βοηθά στον περιορισμό της φωτεινότητας με στόχο την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης. Τέλος, η νέα σειρά UHD οθονών UE590 αναμένεται στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*