Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για τα specs των iPhone 6S και iPhone 6S Plus

Υψηλόβαθμο στέλεχος της China Telecom αποκάλυψε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νεότερου flagship smartphone της Apple, το οποίο, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με blog post του social media department manager του κινεζικού παρόχου, το iPhone 6S θα κυκλοφορήσει στις 18 με 25 Σεπτεμβρίου (τουλάχιστον στην αγορά της Κίνας) και έρχεται με 2GB μνήμης RAM, επεξεργαστή A9, με βελτιωμένη κάμερα 12MP και με υποστήριξη Force Touch, το οποίο (χαρακτηριστικό) όμως θα ενσωματώνεται μόνο στο iPhone 6S Plus. Επιπλέον, όσον αφορά στις φήμες σχετικά με μία ροζ παραλλαγή του iPhone 6S, το στέλεχος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει τέτοια χρωματική επιλογή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, στο ίδιο event θα αποκαλυφθούν επίσης και ορισμένα νέα iPads, καθώς και η νέα Apple TV.


Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, η Apple δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τα παραπάνω δημοσιεύματα, το στέλεχος της China Telecom θεωρείται από πολλά Μέσα αξιόπιστη πηγή, άρα, ίσως και να μην αργήσει η επίσημη επιβεβαίωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*