Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 7 Plus

Συνεχίζονται οι φήμες και οι διαρροές αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 7 Plus, με κύριο αντικείμενο συζήτησης την κάμερα που θα χρησιμοποιεί το νέο smartphone της Apple. Πολλοί αναλυτές έλεγαν ότι δεν πρόκειται να δούμε διπλή κάμερα στην πλάτη του iPhone 7 Plus, καθώς η Apple έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες με την εν λόγω τεχνολογία. Ωστόσο, διέρρευσε μια νέα εικόνα που φημολογείται ότι απεικονίζει το επερχόμενο iPhone 7 Plus (iPhone 7 Pro). Σε αυτή, φαίνεται το κινητό να καλύπτεται από μια προστατευτική μεμβράνη ή κάλυμμα, ενώ στο δεξί πίσω μέρος φαίνεται η διπλή κάμερα.



Σύμφωνα με το Showbox App Download, αυτή είναι η τελική έκδοση του iPhone 7 και έρχεται με θύρα Smart Connector, μπαταρία 3500mAh, ενώ θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Εννοείται ότι θα πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις για τις εν λόγω φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*