Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο HP Pavilion Mini με Broadwell

Μπορεί να μας ταλαιπώρησε η Intel αλλά η διαθεσιμότητα των επεξεργαστών Core πέμπτης γενιάς, με την κωδική ονομασία Broadwell είναι πλέον…ανθρώπινη και οι κατασκευαστές αναβαθμίζουν συστήματα κάθε τρεις και λίγο. Αυτό συμβαίνει με το HP Pavilion Mini. Αναβαθμίζεται λοιπόν όλη η σχετική σειρά με την παρουσίαση δύο μοντέλων με επεξεργαστές Broadwell. Πιο συγκεκριμένα το HP Pavilion Mini 300-130ne χρησιμοποιεί τον Intel Core i3-5005U, Intel HD Graphics 5500, 4GB RAM αλλά και 1TB HDD. Από την άλλη, το HP Pavilion Mini 300-150ne ανεβαίνει σε Intel Core i5-5200U και 8GB RAM με τα λοιπά στοιχεία να μένουν ίδια.

Και τα δύο πάντως έχουν τις ίδιες θύρες και επιλογές δικτύωσης, δηλαδή HDMI, DisplayPort, microSD, 4 x USB 3.0, Bluetooth 4.0, Ethernet και WiFi 802.11 b/g/n. Μπορείτε να τα περιμένετε σε 300 και 400 ευρώ (περίπου και βάσει των τιμών σε δολάρια), αλλά η HP δεν έχει αναφέρει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • madapostolis
    • Εγω πηγα να αγορασω το μοντελο HP Pavilion Mini 300-030na - Desktop PC αλλα παλι καλα που δεν το πηρα απο το καταστημα. Το ειχαν και σαν δειγμα και τους ειπα οτι θελω να το αγορασω αλλα επειδη θελω να το βαλω στο σαλονι στην smart tv που εχω θελω να ξερω αν δουλευει καλα σε full HD. Και guys ηταν απλα αποτυχια. Παλι καλα που δεν το πηρα. Kαι διαβασα κια review οτι ειναι τρομερα αργο ΑΛΛΑ αυτο το ειδα και στην πραξη. ΠΟΛΥΥΥΥ αργο μηχανημα. Ελπιζω τα νεα που θα βγουν να ειναι καλυτερα γιατι ημουνα αναμεσα σ' αυτο και στο AsusVivoPC (ενα πιο ακριβο μοντελο που εχει και ssd. Νομιζω λεγοτανε Asus VivoPC VM62N).

    • madapostolis
    • Αμα τιποτα υποστηριζει το νεο HP pavilion ανετα αναλυση full HD θα αγορασω την i5 εκδοση αλλα και τωρα που το εψαξα δεν βρισκω πουθενα να λεει κατι για 1080p.

*