Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο επανασχεδιασμένο Alienware Area-51

Η Alienware ανακοίνωσε το νέο επανασχεδιασμένο Alienware Area-51, ένα gaming desktop υψηλών επιδόσεων, με χρήση των νεότερων τεχνολογιών από τις Intel, NVIDIA και AMD. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η ναυαρχίδα της Alienware είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί σε αναλύσεις πέραν της Ultra High Definition 4K με ρυθμίσεις για σύνδεση πολλαπλών οθονών, ενώ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών gamers.



Πιο συγκεκριμένα, το Area-51 βασίζεται στον εντελώς ανανεωμένο βιομηχανικό σχεδιασμό Triad chassis, το οποίο παρέχει εξαιρετική θερμική απόδοση και εργονομία. Οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του συστήματος, ενώ ο επιθετικός σχεδιασμός του είναι εντυπωσιακός. Επίσης, το νέο gaming desktop ενσωματώνει τους νεότερους επεξεργαστές 6 και 8 πυρήνων Intel Haswell-E Core i7. Τέλος, η νέα ναυαρχίδα της Alienware αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2014. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί και το σχετικό βίντεο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*