Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέοι βιντεοπροβολείς από την Epson

Η Epson παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις προβολής που προσφέρουν για κάθε περιβάλλον οι σειρές βιντεοπροβολέων που διαθέτει. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας, με την 3LCD τεχνολογία προβολής, οι βιντεοπροβολείς της Epson αποδίδουν ομοιόμορφα τον λευκο και έγχρωμο φωτισμό, με πλούσια, έως και τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα, όπως αποδεικνύεται και από το βιομηχανικό πρότυπο μέτρησης της απόδοσης έγχρωμου φωτισμού (CLO), που ποσοτικοποιεί τη φωτεινότητα των αποδόσεων κόκκινου, πράσινου και μπλε χρώματος, όλων των ψηφιακών προβολέων.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Epson, στο Χαλάνδρι, η εταιρεία παρουσίασε –μεταξύ άλλων- τους τομείς δραστηριοποίησης της, που αφορούν τους ιδανικούς για εκπαίδευση βιντεοπροβολείς, όπως ο EB-595Wi, τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης, όπως ο EB-Z11000, που έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση των αναγκών επιχειρήσεων για μόνιμη εγκατάσταση σε μεγάλους χώρους, για την ψηφιακή σήμανση, και για την αγορά της ενοικίασης, αλλά και τους ιδανικούς για οικιακή διασκέδαση και παιχνίδια βιντεοπροβολείς, όπως ο νέος Full HD EH-TW6600W, με δυνατότητα προβολής ρεαλιστικών εικόνων σε 2D και 3D.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο διαδραστικός βιντεοπροβολέας εξαιρετικά μικρής απόστασης EB-595Wi που ενδείκνυται για εκπαιδευτικό περιβάλλον, καθώς προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας τη λειτουργία αφής, με τη δυνατότητα χρήσης διπλών μαρκαδόρων, ενώ εγκαθίσταται με ιδιαίτερη ευκολία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*